Internetul Obiectelor sau Internet of Things (IoT)

Una din cele mai interesante tehnologii este cea Iot care își propune ca să conecteze toate obiectele dintr-o casă. Multe „lucruri” sunt acum construite cu conectivitate WiFi, ceea ce înseamnă că pot fi conectate la Internet sau unul la altul.  În calitate de consumatori, deja folosim și beneficiem de IoT ne conectăm telefonul la televizor, trimitem fișiere direct pe calculatorul nostru prin wifi, ne programăm centrala de pe telefon etc. Cu toate aceste cei mai avantajați vor fi cei care dețin afaceri cum ar fi IMMurile care prin aceasta tehnologie pot programa întregul birou și mai mult de atata pot monitoriza totul la nivem de click.  Beneficiile sunt multe și pot permite întreținerea predictivă, poate accelera asistența medicală, poate îmbunătăți serviciul pentru clienți și poate oferi beneficii pe care nici măcar nu ni le-am imaginat încă. Și suntem doar în primele etape ale acestei noi tendințe tehnologice: prognozele sugerează că până în 2030, aproximativ 50 de miliarde de dispoz

Among Us: Cel mai bun joc din acest an

 Among Us este o versiune digitalizată a jocului de cârți Mafia sau Hoți și Polițiști, pe care mulți dintre noi l-am jucat în facultate sau în coplilărie. 

Amoung Us: cel mai bun joc din 2021

Printr-o interfață simplă și intuitivă suntem teleportați pe o navă spațială, unde alături de încă 10 pasageri avem misiunea de  a îndeplini diverse taskuri iar la îndeplinirea acestora runda se încheie și toți sunt câștigători.


Lucrurile se complică datorită faptului că printre noi se află un impostor care are ca rol sabotarea navei sau a echipajului.


Rolul lui este clar rolul nostru este să-l găsim.

Jocul se găsește pe Steam, Google Play sau AppStore și în variantă gratis. 

Among Us Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.innersloth.spacemafia&hl=ro&gl=US 

Among Us iOS - https://apps.apple.com/us/app/among-us/id1351168404

Amoung Us PC - https://store.steampowered.com/app/945360/Among_Us/