Internetul Obiectelor sau Internet of Things (IoT)

Una din cele mai interesante tehnologii este cea Iot care își propune ca să conecteze toate obiectele dintr-o casă. Multe „lucruri” sunt acum construite cu conectivitate WiFi, ceea ce înseamnă că pot fi conectate la Internet sau unul la altul.  În calitate de consumatori, deja folosim și beneficiem de IoT ne conectăm telefonul la televizor, trimitem fișiere direct pe calculatorul nostru prin wifi, ne programăm centrala de pe telefon etc. Cu toate aceste cei mai avantajați vor fi cei care dețin afaceri cum ar fi IMMurile care prin aceasta tehnologie pot programa întregul birou și mai mult de atata pot monitoriza totul la nivem de click.  Beneficiile sunt multe și pot permite întreținerea predictivă, poate accelera asistența medicală, poate îmbunătăți serviciul pentru clienți și poate oferi beneficii pe care nici măcar nu ni le-am imaginat încă. Și suntem doar în primele etape ale acestei noi tendințe tehnologice: prognozele sugerează că până în 2030, aproximativ 50 de miliarde de dispoz

Filme așteptate în 2021

 O mică listă cu filme care par interesante și vor apărea în acest an

Top filme 2021


Black Widow

Primul ei film de sine stătător ne duce înapoi în timp, după Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) care se întoarce acasă după evenimentele din Captain America: Civil War, doar pentru a face față familiei căderea pe care a lăsat-o în urmă.

Release date: May 7, 2021


Fast & Furious 9

Franciza Fast and Furious s-a transformat uimitor dintr-o serie despre concurenții de stradă într-un grup de aproape super-eroi care salvează lumea. Cu nouă filme sub centură, această tranșă îl va urmări pe Dominic și familia sa, care se confruntă cu fratele lui Dominic, Jakob, un asasin mortal care lucrează pentru vechiul lor dușman. 

Release date: May 28, 2021


Top Gun: Maverick


Au trecut 34 de ani de când s-a lansat clasicul fimul original. Maverick este la fel de încrezător ca oricând, testând limitele fizicii și autorității. Dar două evoluții majore îl vor zdruncina puțin; o misiune periculoasă Top Gun și sosirea fiului său cel mai bun prieten al lui GooseShang-Chi and the Legend of the Ten RingsDestinat să fie cel de-al 25-lea film din Universul Cinematic Marvel, Shang-Chi și Legenda celor zece inele este prima apariție de film super-erou al artiștilor marțiali Shang-Chi, care a debutat pentru prima dată în 1973. Acum, aproape 50 de ani mai târziu, Marvel face o îmbunătățire atât de necesară pentru a spune poveștile supereroilor săi care nu sunt albi. Actorul chino-canadian Simu Liu va intra în salopeta roșu aprins în vara următoare.

Release date: July 9, 2021